Flyttfirma Mölndal

FLYTTFIRMA MED LÅNG ERFARENHET OCH NÖJDA KUNDER
Vi utför över 10 000 flyttar/städ per år
Försäkring ingår upp till 10 miljoner Kr
50% av kostnaden efter RUT-avdrag
Flytta

Kostnadsfri offertförfrågan

Stjärnflytt Mölndal

Planerar du för en flytt och söker efter en kunnig flyttfirma i Mölndal med rätt kapacitet och kunskap som kan hjälpa dig längs vägen?

Då har du kommit rätt! Med oss har du pålitlig flyttfirma i ryggen med engagerade medarbetare som alla vet vad som krävs för att hjälpa såväl privatpersoner som företag. Med flerårig erfarenhet i branschen finns det inte längre några främmande uppdrag och vi skräddarsyr samtliga insatser efter rådande förutsättningar och var kunds personliga behov.

Oavsett om det gäller flytthjälp inom Mölndals centrum, till Kållered eller till Lindome så fixar vi det. Vi har många års erfarenhet som flyttfirma i Mölndal och kan kommunen och regionen väldigt bra. Vi kör dagligen runt hela Mölndal till områden som ex. Eklanda, Balltorp, Lackarebäck, krokslätt och Kikås.

Personlig flyttfirma i Mölndal

För att minimera pressen som en flytt ofta medför erbjuder vi flytthjälp till alla våra kunder i Mölndal och runt Mölndal. Vi kan hjälpa till med packningen, ta hand om att tunga lyft, transporten och bära in flyttlasset för att sedan se till så att du kommer iordning. Vill du sedan även slippa flyttstädningen har vi ett kunnigt städteam redo att ta på sig ansvaret. Vi även kan ordna med magasinering av möbler som inte får plats på det nya stället om så önskas. Du väljer själv vilka moment vi ska hantera och vad du vill lösa på egen hand.

Vår personal är specialister på tunga lyft och med stor kapacitet kan vi ta oss an även de mer krävande uppdragen. För större eller mer komplexa flyttar kommer vi först ut för en kostnadsfri besiktning som hjälper oss planera mer ingående och överlämna en övergripande offert på arbetet. vi är en av de få flyttfirmor i Mölndal som kan ta hand om helheten.

Pris för flytthjälp i Mölndal

Välkommen till Stjärnflytt, din pålitliga partner för flytthjälp i Mölndal. Vi förstår att pris spelar en stor roll när du väljer flyttfirma, och vi är stolta över att kunna erbjuda konkurrenskraftiga priser utan att kompromissa med kvaliteten på vår service. Vårt dedikerade team i Mölndal arbetar hårt för att säkerställa en smidig och effektiv flyttprocess. Kontakta oss idag för att få en gratis offert och upptäck hur vi kan göra din flytt enklare och mer prisvärd.

På Stjärnflytt sätter vi kunden i centrum, och vår målsättning är att erbjuda flytthjälp av högsta kvalitet till ett pris som passar din budget. Våra erfarna medarbetare i Mölndal tar hand om dina tillhörigheter som om de vore sina egna, och ser till

Varför välja Stjärnflytt för transport?

Vi har det du behöver: Oavsett om det är en liten eller stor flytt.
Pålitlighet: Vi kommer alltid i tid och håller dig informerad.
Trygghet: Du kan känna dig trygg med oss genom hela processen.

Vi gör din flytt enkel!

Vi ser till att allt går smidigt och enligt dina önskemål. Om det finns speciella saker du vill ha hjälp med, som kanske att montera ner eller sätta upp möbler, kan vi också hjälpa till med det. Vårt mål är att göra din flytt så enkel som möjligt för dig.

Gratis Offert!

Ring oss på 070-716 32 00, maila info@stjärnflytt.se eller använd vårt formulär. Vi vill hjälpa dig flytta! Vi ser fram emot att höra från dig. Vi svarar alltid snabbt.

Jesper

Hejsan! Jag heter Jesper och är ansvarig för innehållet på Stjärnflytt. Vår ambition är att bli ditt första handsval när det kommer till flytt. Vi strävar efter att leverera en bra tjänst med god kundservice. Vidare arbetar vi hårt med att utbilda och förenkla flytten för dig.

Våra tjänster Flyttfirma

Säkra och miljövänliga flytt – och städtjänster –
Stjärnflytt Mölndal

Vi strävar alltid mot högsta kundnöjdhet

Kontakta oss redan idag och berätta vad vi kan göra för dig och dina behov!

50% RUT-avdrag för privatpersoner

Numera är det möjligt för privatpersoner att nyttja RUT-avdrag när du anlitar en flyttfirma.

Det betyder att du endast betalar 50 procent av arbetskostnaden och RUT-Avdraget gäller för bland annat:

Flytt från gammal till ny bostad
Flytt av möbler i befintlig bostad
Flytt mellan hembostad och sommarhus
Magasinering
Utkörning av möbler efter magasinering
Transport för att skänka möbler (25% avdrag)

Kontakta Stjärnflytt Sverige

Vi finns här för dig, oavsett behov

Inget projekt är för stort eller för litet för oss på Stjärnflytt Sverige – Kontakta oss med uppgifterna nedan eller fyll i kontaktformuläret så hör vi av oss!

Växel

Ring till oss

Skicka ett mail

info@stjärnflytt.se

Kontakt

Kontaktformulär

Vi hör oftast av oss inom 24 timmar