Flyttfirma Malmö

ERFARNA FLYTTARE OCH HÖGT KUNDNÖJDHET

Vi genomför fler än 10 000 flytt- och städuppdrag varje år
Inkluderad försäkring upp till 10 miljoner kronor
Halva priset med RUT-avdrag

ENGAGERADE I KUNDNÖJDHET!

Flytta

Kostnadsfri offertförfrågan

Flyttföretag Malmö

Står du inför en bostadsflytt eller behöver du assistans med flytten för ditt företag? Vårt team bistår dig i din flytt i Malmö.

Vårt företag, Stjärnflytt, i Malmö har bred erfarenhet av olika sorters flyttningar och står redo att bistå med extra kraft när flyttdagen nalkas. Vi hanterar dina möbler och tillhörigheter smidigt och effektivt, oavsett avstånd eller vikt, från vår bas i Malmö.

Med en stor flotta, specialiserad kunskap och omfattande erfarenhet från en mängd flyttsituationer, erbjuder vi allt som behövs för att förenkla din flytt. Våra heltäckande tjänster är noggrant utformade för att tillmötesgå både privatpersoners och företags unika behov, oavsett storlek eller komplexitet. Vi förstår processen för att smidigt flytta ett hem eller få ett företag snabbt i ordning i nya utrymmen utan problem eller onödiga förseningar.

Vi strävar efter att effektivisera flyttprocessen, reducera stress och eliminera risken för kostsamma felsteg under flytten. Berätta om din flyttsituation för oss idag, så skapar vi en kostnadseffektiv lösning för flytthjälp, komplett med en offert och en plan för genomförandet.

Tjänster som erbjuds av vårt flyttföretag i Malmö:

Packningshjälp
Transport och flytt
Montering och demontering
Professionell städning efter flytt
Förvaring i torra och säkra förråd
Flyttstädning

Med insikt om våra kunders varierande behov erbjuder vi ett brett utbud av flyttjänster och anpassade lösningar för alla som behöver flytthjälp i Malmö. Du bestämmer omfattningen av vårt engagemang, oavsett om det innebär hantering av hela flytten eller bara stöd med tunga lyft.

Vid tidig inblandning kan vi assistera med planering och packning, för att sedan transportera dina tillhörigheter till den nya adressen på flyttdagen. Vi har även ett erfaret städteam redo att överta ansvaret för flyttstädningen, samt möjlighet att arrangera förvaring i lämpliga och säkra förråd i eller nära Malmö.

Flexibelt flyttföretag i Malmö för både privatpersoner och företag

Hos Stjärnflytt, ett flyttföretag baserat i Malmö, hjälper vi såväl stora som små företag med deras flyttbehov. Genom år av erfarenhet förstår vi de specifika kraven för dessa uppdrag och är välutrustade för att möta dem.

Vi är medvetna om de ofta strama tidsscheman och det känsliga godset som är involverat, där varje misstag kan innebära stora kostnader. Därför börjar vi alltid med en kostnadsfri inspektion, ser till att vara väl förberedda och arbetar metodiskt och effektivt för att minimera störningar i verksamheten.

Vi tillhandahåller kontorsflytt i Malmö med säker hantering av möbler och IT-utrustning. Vårt team är specialiserat på tunga lyft och är högt lösningsorienterade för att hantera även de mest komplicerade uppgifterna. Om du har frågor eller önskar mer information om hur vi kan assistera ditt företag, tveka inte att kontakta oss för svar på eventuella frågor.

Säkerhet och service med vårt flyttföretag i Malmö

Utöver att leverera professionell flyttservice av högsta standard som ditt flyttföretag i Malmö, värnar vi även om säkerheten för våra kunder genom hela samarbetet. Förvänta dig dedikerad assistans från vårt kunniga team, utbildat för de uppgifter de tilldelas och med en förståelse för värdefulla ägodelars betydelse.

Vi innehar alla nödvändiga tillstånd och ansvarsförsäkringar för att täcka eventuella skador, och vi erbjuder självklart en nöjd-kund-garanti på allt utfört arbete. Vi avslutar inte ett uppdrag förrän vi säkerställt att allt har utförts till din fulla belåtenhet.

Som ett seriöst flyttföretag i Malmö och över hela Sverige följer vi Bohag 2010 under utförandet av flyttarbetet, ett dokument framtaget av konsumentverket tillsammans med flyttbranschens organisationer som innehåller riktlinjer för flyttprocessen. Detta ger en trygghet för dig som kund och underlättar för oss att leverera en uppskattad och komplett service.

Vi tar hand om de tunga lyften!

När det är dags för flytt behöver du inte bekymra dig om att lyfta tunga föremål själv. Väljer du vår hjälp säkerställer vi att din flytt blir problemfri. Vi erbjuder flyttservice för dig som behöver flytta stora möbler eller andra tunga föremål från din gamla bostad till din nya. Bland våra tjänster finns även pianoflytt i Malmö för när du behöver särskild assistans med dina tunga objekt.

Råd för din flytt i Malmö

Planera noggrant alla aspekter av flytten. Det finns mycket att hålla reda på och många uppgifter att genomföra innan man är på plats i det nya hemmet. Nyckeln till framgång ligger i planering.

Börja i god tid. Att packa och förbereda inför en flytt tar ofta längre tid än vad man initialt tänker sig.

Packa smart och organiserat. Det minskar risken för skador under flytten och gör det enklare att hitta det du behöver när du väl har flyttat in. Ta del av våra packningstips här nedan och tveka inte att kontakta oss om du har fler frågor eller behöver expertråd.

Be om hjälp. Fråga vänner, familjemedlemmar och bekanta om de kan bistå dig. Du kan naturligtvis också vända dig till oss på Stjärnflytt, oavsett om du behöver helhetslösningar för flyttservice eller enbart transportassistan…

Varför välja Stjärnflytt för transport?

Vi har det du behöver: Oavsett om det är en liten eller stor flytt.
Pålitlighet: Vi kommer alltid i tid och håller dig informerad.
Trygghet: Du kan känna dig trygg med oss genom hela processen.

Vi gör din flytt enkel!

Vi ser till att allt går smidigt och enligt dina önskemål. Om det finns speciella saker du vill ha hjälp med, som kanske att montera ner eller sätta upp möbler, kan vi också hjälpa till med det. Vårt mål är att göra din flytt så enkel som möjligt för dig.

Gratis Offert!

Ring oss på 070-716 32 00, maila info@stjärnflytt.se eller använd vårt formulär. Vi vill hjälpa dig flytta! Vi ser fram emot att höra från dig. Vi svarar alltid snabbt.

Jesper

Hejsan! Jag heter Jesper och är ansvarig för innehållet på Stjärnflytt. Vår ambition är att bli ditt första handsval när det kommer till flytt. Vi strävar efter att leverera en bra tjänst med god kundservice. Vidare arbetar vi hårt med att utbilda och förenkla flytten för dig.

Våra tjänster Flyttfirma

Säkra och miljövänliga flytt – och städtjänster –
Stjärnflytt Malmö

Vi strävar alltid mot högsta kundnöjdhet

Kontakta oss redan idag och berätta vad vi kan göra för dig och dina behov!

50% RUT-avdrag för privatpersoner

Numera är det möjligt för privatpersoner att nyttja RUT-avdrag när du anlitar en flyttfirma.

Det betyder att du endast betalar 50 procent av arbetskostnaden och RUT-Avdraget gäller för bland annat:

Flytt från gammal till ny bostad
Flytt av möbler i befintlig bostad
Flytt mellan hembostad och sommarhus
Magasinering
Utkörning av möbler efter magasinering
Transport för att skänka möbler (25% avdrag)

Kontakta Stjärnflytt Sverige

Vi finns här för dig, oavsett behov

Inget projekt är för stort eller för litet för oss på Stjärnflytt Sverige – Kontakta oss med uppgifterna nedan eller fyll i kontaktformuläret så hör vi av oss!

Växel

Ring till oss

Skicka ett mail

info@stjärnflytt.se

Kontakt

Kontaktformulär

Vi hör oftast av oss inom 24 timmar