Flyttfirma Kungälv

FLYTTFIRMA MED LÅNG ERFARENHET OCH NÖJDA KUNDER
Vi utför över 10 000 flyttar/städ per år
Försäkring ingår upp till 10 miljoner Kr
50% av kostnaden efter RUT-avdrag
Flytta

Kostnadsfri offertförfrågan

Stjärnflytt Kungälv

Står du inför en flytt och söker efter en pålitlig flyttfirma i Kungälv som kan ta dig och ditt flyttlass vidare på ett så effektivt och säkert sätt som möjligt? Stjärnflytt är en väletablerad flyttverksamhet som erbjuder flexibla flyttjänster till både privatpersoner och företag i Kungälv oavsett uppdragets omfattning eller komplexitet. Vår flyttfirma utgår från Borås men vi erbjuder flytthjälp i Kungälv, Kareby, Diseröd, Ytterby, Nödinge, Surte och andra närliggande områden.

Pålitlig flyttfirma i Kungälv

Lyhörda till alla önskemål ser vi alltid till så att kunden får rätt hjälp till flytten de står inför. Därtill värnar vi också om kundernas trygghet och vill att alla ska känna sig bekväma genom samarbetet. Vi dyker upp som förväntat och arbetar effektivt samt strukturerat för att du ska komma på plats så snart som möjligt. Självklart är vi försäkrade under arbetet om något skulle hända och hanterar alla dina ägodelar varsamt med respekt för affektionsvärdet. För extra trygghet har vi också nöjd-kund-garanti på allt som utförts. Vi förhåller oss också strikt till alla riktlinjer enligt Bohag 2010 vilka garanterar att flyttarbetet sker under seriösa former.

Fördelar med att anlita flyttfirma i Kungälv

En vanlig missuppfattning är att det skulle vara komplicerat och dyrt att anlita en flyttfirma. Något som vi vill motbevisa genom att erbjuda prisvärda lösningar skräddarsydda för alla kunders personliga behov. Som privatperson kan du dessutom även nyttja RUT-avdraget. Det enda du behöver göra är att meddela oss vid bokning så drar vi av 50% av arbetskostnaden redan i fakturan.

Vår flytthjälp i Kungälv medför ovärderliga fördelar:

Hela processen blir betydligt mycket smidigare och du slipper alla tunga lyft som en flytt annars innebär.
En flytt hamnar på topp tre över det mest stressfyllda vi går igenom i livet. Genom oss försvinner en stor del av stressen man vanligtvis känner och man kan istället fokusera på allt det roliga.
Du slipper hyra släp eller bil till transporten. Vi dyker upp med flyttbilar med hög lastningskapacitet vilket också effektiviserar flytten ytterligare.
Vi är experter på flytt och vet därmed hur dina möbler och ägodelar ska hanteras på bästa tänkbara sätt. Alla möbler kommer vara ordentligt skyddade under transporten och allt är därtill försäkrat längs vägen.
Eftersom vi erbjuder komplett flytthjälp väljer du själv om vi enbart ska dyka upp för transport eller ta över flyttens helhet.
Som privatperson kan du använda rut-avdraget som gör vår flytthjälp ännu mer prisvärd.

Varför välja Stjärnflytt för transport?

Vi har det du behöver: Oavsett om det är en liten eller stor flytt.
Pålitlighet: Vi kommer alltid i tid och håller dig informerad.
Trygghet: Du kan känna dig trygg med oss genom hela processen.

Vi gör din flytt enkel!

Vi ser till att allt går smidigt och enligt dina önskemål. Om det finns speciella saker du vill ha hjälp med, som kanske att montera ner eller sätta upp möbler, kan vi också hjälpa till med det. Vårt mål är att göra din flytt så enkel som möjligt för dig.

Gratis Offert!

Ring oss på 070-716 32 00, maila info@stjärnflytt.se eller använd vårt formulär. Vi vill hjälpa dig flytta! Vi ser fram emot att höra från dig. Vi svarar alltid snabbt.

Jesper

Hejsan! Jag heter Jesper och är ansvarig för innehållet på Stjärnflytt. Vår ambition är att bli ditt första handsval när det kommer till flytt. Vi strävar efter att leverera en bra tjänst med god kundservice. Vidare arbetar vi hårt med att utbilda och förenkla flytten för dig.

Våra tjänster Flyttfirma

Säkra och miljövänliga flytt – och städtjänster –
Stjärnflytt Kungsälv

Vi strävar alltid mot högsta kundnöjdhet

Kontakta oss redan idag och berätta vad vi kan göra för dig och dina behov!

50% RUT-avdrag för privatpersoner

Numera är det möjligt för privatpersoner att nyttja RUT-avdrag när du anlitar en flyttfirma.

Det betyder att du endast betalar 50 procent av arbetskostnaden och RUT-Avdraget gäller för bland annat:

Flytt från gammal till ny bostad
Flytt av möbler i befintlig bostad
Flytt mellan hembostad och sommarhus
Magasinering
Utkörning av möbler efter magasinering
Transport för att skänka möbler (25% avdrag)

Kontakta Stjärnflytt Sverige

Vi finns här för dig, oavsett behov

Inget projekt är för stort eller för litet för oss på Stjärnflytt Sverige – Kontakta oss med uppgifterna nedan eller fyll i kontaktformuläret så hör vi av oss!

Växel

Ring till oss

Skicka ett mail

info@stjärnflytt.se

Kontakt

Kontaktformulär

Vi hör oftast av oss inom 24 timmar