Flyttfirma Alingsås

FLYTTFIRMA MED LÅNG ERFARENHET OCH NÖJDA KUNDER

Vi utför över 10 000 flyttar/städ per år
Försäkring ingår upp till 10 miljoner Kr
50% av kostnaden efter RUT-avdrag
Flytta

Kostnadsfri offertförfrågan

Flyttfirma i Alingsås

Planerar du för en flytt i Alingsås och söker hjälp från en engagerad flyttfirma som lyssnar till dina behov för att därefter leverera rätt form av hjälp till konkurrenskraftiga priser? Om vi får hjälpa dig kan vi garantera vi dig en smidig och säker övergång. Med stor kapacitet och flera års erfarenhet från alla sorters flyttuppdrag hjälper vi dagligen både privatpersoner och företag med hjälp på deras unika villkor.

Flytthjälp för privatpersoner och företag

I syfte att möta alla våra kunders personliga önskemål erbjuder vi ett brett utbud av flyttjänster för både privatpersoner och företag. Vi har emballage för alla ändamål, kan hjälpa till med packningen, ta hand om alla tunga lyft och transportera dig och flyttlasset till nästa adress. När allt är tömt och klart i den gamla lägenheten har vi ett städteam redo att hantera den krävande slutstädningen och är du i behov av extra förvaringsutrymme löser vi det problemet med lämplig magasinering.

Tryggt och smidigt

Hos oss är det kunden som står i fokus och vi vet att det bara är tillsammans med en nöjd kundkrets som vi kan fortsätta växa. Det är också därför som vi är måna om att alla ska känna sig fullständigt trygga och tillfredsställda tillsammans med vår flyttfirma. Vi dyker upp som utlovat, är klara enligt avtal liksom arbetar strukturerat och omsorgsfullt med respekt för sakers affektionsvärde. Givetvis har vi ansvarsförsäkring, följer alla riktlinjer enligt Bohag 2010 och lämnar nöjd-kund-garanti på samtliga tjänster.

Professionell hjälp till dig i Alingsås

Oavsett om du bara ska flytta till huset bredvid eller om det handlar om ett större företag som ska till nya lokaler så är vi rätt flyttfirma för uppgiften. Låt oss få veta mer om din kommande flytt så tar vi tillsammans fram en lösning som passar. Du kan också fylla i vårt offertformulär här på hemsidan så återkommer vi med offert på arbetet så snart som möjligt.

Pris för flytthjälp i Alingsås

På Stjärnflytt förstår vi att priset för flytthjälp är en avgörande faktor när du planerar din flytt i Alingsås. Vi erbjuder konkurrenskraftiga och transparenta priser på vår flytthjälp, alltid med målet att ge dig bästa möjliga service. Vi tar hänsyn till din flytts storlek, avståndet mellan de involverade adresserna och vilka specifika tjänster du behöver för att skapa en skräddarsydd lösning. Du kan enkelt begära en gratis offert för flytthjälp, så att du får en tydlig bild av vad din flytt kommer att kosta.

Varför välja Stjärnflytt för transport?

Vi har det du behöver: Oavsett om det är en liten eller stor flytt.
Pålitlighet: Vi kommer alltid i tid och håller dig informerad.
Trygghet: Du kan känna dig trygg med oss genom hela processen.

Vi gör din flytt enkel!

Vi ser till att allt går smidigt och enligt dina önskemål. Om det finns speciella saker du vill ha hjälp med, som kanske att montera ner eller sätta upp möbler, kan vi också hjälpa till med det. Vårt mål är att göra din flytt så enkel som möjligt för dig.

Gratis Offert!

Ring oss på 070-716 32 00, maila info@stjärnflytt.se eller använd vårt formulär. Vi vill hjälpa dig flytta! Vi ser fram emot att höra från dig. Vi svarar alltid snabbt.

Jesper

Hejsan! Jag heter Jesper och är ansvarig för innehållet på Stjärnflytt. Vår ambition är att bli ditt första handsval när det kommer till flytt. Vi strävar efter att leverera en bra tjänst med god kundservice. Vidare arbetar vi hårt med att utbilda och förenkla flytten för dig.

Våra tjänster Flyttfirma

Säkra och miljövänliga flytt – och städtjänster –
Stjärnflytt Alingsås

Vi strävar alltid mot högsta kundnöjdhet

Kontakta oss redan idag och berätta vad vi kan göra för dig och dina behov!

50% RUT-avdrag för privatpersoner

Numera är det möjligt för privatpersoner att nyttja RUT-avdrag när du anlitar en flyttfirma.

Det betyder att du endast betalar 50 procent av arbetskostnaden och RUT-Avdraget gäller för bland annat:

Flytt från gammal till ny bostad
Flytt av möbler i befintlig bostad
Flytt mellan hembostad och sommarhus
Magasinering
Utkörning av möbler efter magasinering
Transport för att skänka möbler (25% avdrag)

Kontakta Stjärnflytt Sverige

Vi finns här för dig, oavsett behov

Inget projekt är för stort eller för litet för oss på Stjärnflytt Sverige – Kontakta oss med uppgifterna nedan eller fyll i kontaktformuläret så hör vi av oss!

Växel

Ring till oss

Skicka ett mail

info@stjärnflytt.se

Kontakt

Kontaktformulär

Vi hör oftast av oss inom 24 timmar